Sezona žara in piknikov je tukaj!

Pred nami so topli in sončni dnevi, izkoristite jih in si pripravite piknik kar doma v krogu družine.

Predstavljamo:

Izvrstna začimbna mešanica, še posebej primerna za meso in zelenjavo na žaru, pa tudi za pečenke, hamburgerje, čevapčiče...

Izboljšal bo naravni okus mesa in ga obenem nadgradil v povsem novi smeri.

Kombinacija vseh sestavin da res izvrsten okus, priprava pa je povsem enostavna.

Kos mesa ali zelenjavo naoljite in nato radodarno natrete z BarBioQ začimbno mešanico. Spečete na žaru, v ponvi ali v pečici – in vsi za mizo si bodo še dolgo oblizovali prste.

Piknik spomladi ali izvrstna pečenka pozimi – brez BarBioQ enostavno ne bodo več tako dobri!
Vse, kar potrebuješ za izvrsten okus, je BarBioQ.

Priprava: BarBioQ pripravljamo iz tradicionalne morske soli iz piranskih solin, ki je nejodirana in nerafinirana, ter vsebuje le naravno prisoten jod in druge minerale. Dodamo ji surovi trsni sladkor, sladko rdečo papriko, čebulo, česen, timijan, sabljasti triplat ali grško seno, lovor in rožmarin. Malo pekoča različica pa vsebuje še čili, tako da si lahko izberete svoj najljubši okus.

Sestavine: ročno pridelana tradicionalna morska sol, surovi trsni sladkor*, sladka rdeča paprika*, čebula*, česen*, timijan*, sabljasti triplat* ali grško seno*, lovor*, rožmarin*, čili* (v malo pekočem BarBioQ).

Neto teža: 75 g

BarBioQ je povsem brez aditivov (brez E-jev) in je ročno pripravljen po našem lastnem receptu.

Na voljo v dveh različicah

nepekoči

malo pekoči

Kaj naše stranke menijo o BarBioQ:

Barbara Meža pr 320 kuharskih knjigah prsezem tole je top. 1/2 kg piscanca, zlica olja, zlicka Barbio’s BBQ mesance, 45 minut na 200 c.

Gregor Medvešček

Pozdravljeni, BarBioQ mi je zelo všeč kot tudi vse ostale soli in biogeta, skratka, čestitke, pohvalno in kar tako naprej lp Jana

Jana Gajšak Sočan

Naročila bi vašo novo sol (ki sem jo že dobila kot vzorec in je res top, ne samo za žar ampak tudi za piščanca v pečici). Bi pa narocila tudi še ostale ki mi jih zmanjkuje, vendar ne morem oddati skupnega naročila...

Tadeja Glavina

S klikom na spodnji gumb lahko izberete med dvema različicama novega izdelka, ki vam bo pomagal pripraviti obrok pri katerem si bodo vsi za mizo še dolgo oblizovali prste.

BIO certifikat

30 dnevna garancija na BarBioQ

Če z BarBioQ ne boste zadovoljni mi lahko v naslednjih 30 dneh pišete in brez kakršnega koli vprašanja vam vrnem denar.

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...