-6%

5 DARILNIH PAKETOV

Darila za vse kuharske navdušence. 5 darilnih paketov v naravni škatli s tremi zeliščnimi solmi

Bio brusnična sol popestri okus žrebičku, govedini in vsem vrstam solat. Pripravljamo jo iz tradicionalne morske soli, domačih začimb in bio brusnic v prahu. Brusnice so ročno nabrane v naravi in sušene cele. So zakladnica vitaminov, mineralov in vlaknin. Vsebujejo veliko vitamina C, E, A, B1, B2, B3 in K. Med minerali so pomembni natrij, kalij, kalcij, mangan, magnezij ter fosfor. So tudi močan antioksidant.

Bio zeliščna sol, nepogrešljiva za piščanca, pečenko in drugo meso. Pripravljena je iz slovenske bio konopljine moke, začimb in piranske soli. Odlična je predvsem na pečenem piščancu, sicer pa je namenjena začinjanju vseh vrst zelenjavnih in mesnih jedi. Poleg odličnega okusa pa jedi doda še vse koristne snovi konoplje. Ta je bogat vir beljakovin, saj vsebuje kar trikrat več beljakovin kot soja (celo do 30%). Seme vsebuje vseh osem življenjsko pomembnih aminokislin, njihovo razmerje pa je idealno za človeško telo, saj mu pomaga pri tvorbi protiteles in krepitvi imunskega sistema.

Bio mediteranska sol za ribe, paradižnik, omake, testenine… Z njeno pomočjo lahko pričarate nepozabni okus Mediterana v vaših kuharskih mojstrovinah, saj vsebuje začimbe, značilne za mediteransko kuhinjo.

27,73 

Št. točk, ki jih prejmete ob nakupu izdelka: 28!
Št. točk, ki jih prejmete ob nakupu izdelka: 28!
Kategorija: