-10%

FIT paket

Izdelki iz sveže zelenjave, ki jih lahko zaužiješ brez slabe vesti.
Pripravili smo komibinacijo izdelkov, ki so najbolj zaželjeni pri športni ali dietni prehrani. Izdelki vsebujejo veliko beljakovin ter imajo nizko kalorično vrednost. Brez slabe vesti lahko zaužijete okusen ter zdrav obrok.

41,80  37,62 

Št. točk, ki jih prejmete ob nakupu izdelka: 38!
Št. točk, ki jih prejmete ob nakupu izdelka: 38!
Kategorija:

V FIT paketu se skrivajo:
1. Biogetta
Biogetta je naravna mešanica sveže ekološke zelenjave in ročno pobrane tradicionalne morske soli, ki ti olajša pripravo zdravih in okusnih obrokov. Samo ena žlička popestri in obogati okus vsake jedi.
Izdelujemo jo po naravnem postopku in ji ne dodajamo nobenih umetnih sestavin.
Neto količina: 190g.
2. Bio grahovi svederčki
Bio zeleni grah je nepogrešljivo živilo za športnike, saj vsebuje kar 21,5% beljakovin na 100 g živila. Prav tako se odlikuje po nizki vsebnosti maščob, le 1 g na 100 g graha. Narejeni so iz 100% moke iz bio zelenega graha.
Neto količina: 600g
3. Bio svedrčki iz črnega fižola
Bio črni fižol se odlikuje po visoki vsebnosti beljakovin, kar 21,5% na 100 g živila. Ima nizek glikemični indeks in vsebuje veliko vlaknin, zato ugodno vpliva na prebavo. Narejeni so iz 100% moke iz bio črnega fižola.
Neto količina: 600g
4. Bio lečini svedrčki

Ekološka leča je odlična stročnica, ki ima nizek glikemični indeks. Zelo je priporočljiva za prehrano, saj je hranljiva in daje dolgotrajen občutek sitosti. Vsebuje visok delež beljakovin in prehranskih vlaknin. Je lahko prebavljiva. Za sladkorne bolnike pa je še posebej pomembno, da povzroči postopen dvig krvnega sladkorja.
Neto količina: 600g
5. Bio brusnice v prahu

100% bio brusnice v prahu so ročno nabrane v naravi in sušene cele, dodali jim nismo nobenih aditivov. So zakladnica vitaminov, mineralov in vlaknin. Vsebujejo veliko vitamina C, E, A, B1, B2, B3 in K. Med minerali so pomembni natrij, kalij, kalcij, mangan, magnezij ter fosfor. So tudi močan antioksidant.
Neto količina: 70g
6. Divji zeliščni namaz Divji Šopek

Uporabljamo ga kot namaz na kruh ali kruhke, še posebej okusen je z dodatkom sira ali sirnega namaza. Če mu dodamo malo sladke smetane ali masla in kanček bio mediteranske soli, pa je lahko tudi odlična omaka za naše testenine Biogetta.
Neto količina: 135g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “FIT paket”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja