-5%

PAKET ZA ZDRAVO IN OKUSNO KUHANJE

21,38 

Št. točk, ki jih prejmete ob nakupu izdelka: 21!
Št. točk, ki jih prejmete ob nakupu izdelka: 21!
Kategorija:

Poenostavi si pripravo zdravih in okusnih jedi z Barbio’s začimbami:

  • Biogetta za juhe, nepogrešljiv okus za vse juhe in mineštre,
  • Biogetta za rižote, enolončnice, kislo repo in zelje, omake…,
  • Bio mediteranska sol za ribe, paradižnik, omake, testenine…
  • Bio konopljina sol za meso (še posebej piščanca) in pečen krompir…

Biogetta

Biogetta je naravna mešanica za začinjanje jedi, pripravljena samo iz dveh sestavin: sveže ekološke zelenjave in ročno pobrane tradicionalne morske soli. Olajša pripravo zdravih in okusnih obrokov, saj samo ena žlička popestri in obogati okus vsake jedi. Je naravna zamenjava za jušne kocke in praške, ki običajno vsebujejo le okoli 10% zelenjave, Biogetta pa kar 55%. Izdelujemo jo po naravnem postopku in ji ne dodajamo nobenih umetnih sestavin – aditivov, kot so ojačevalci okusa, škrobi, maščobe ali konzervansi, ki jih najdeš v drugih tovrstnih dodatkih jedem.

Biogetta za juhe

Se še spomniš, kako je dišalo po hiši, ko je mama ob nedeljah kakšnih pet ur kuhala govejo juho? Pri času kaj dosti ne moremo narediti, pri okusu pa zagotovo – z žličko Biogette za juhe bo katerakoli juha in mineštra postala prava poslastica!

Bio konopljina sol

Bio konopljina sol je pripravljena iz slovenske bio konopljine moke, začimb in piranske soli. Odlična je predvsem na pečenem piščancu, sicer pa je namenjena začinjanju vseh vrst zelenjavnih in mesnih jedi. Poleg odličnega okusa pa jedi doda še vse koristne snovi konoplje. Ta je bogat vir beljakovin, saj vsebuje kar trikrat več beljakovin kot soja. Seme vsebuje vseh osem življenjsko pomembnih aminokislin, njihovo razmerje pa je idealno za človeško telo, saj mu pomaga pri tvorbi protiteles in krepitvi imunskega sistema.

Bio mediteranska sol

Z Bio mediteransko soljo z lahkoto pričaraš nepozabni okus Mediterana v tvojih kuharskih mojstrovinah, saj vsebuje začimbe, značilne za mediteransko kuhinjo.  Osnova pa je tradicionalna ročno pridelana morska sol iz Piranskih solin. Zelišča se zmeljejo tik pred postopkom predelave, zato imajo zeliščne soli Barbio’s edinstven, vrhunski vonj in okus. Bio mediteranska sol je pripravljena po skrbno določeni lastni recepturi.