Naše bio kmetije

Vsi naši izdelki so skrbno pripravljeni in narejeni iz kakovostnih sestavin. Trudimo se, da so sestavine ekološkega in lokalnega izvora, torej pridelane v Sloveniji. Na ta način zagotovimo, da so surovine predelane brez dolgega transporta in skladiščenja, zaradi česar ohranijo vse bogastvo vitaminov, mineralov in drugih koristnih snovi. Le lokalno pridelana hrana, ki ima kratko pot od njive do krožnika, daje telesu vso potrebno energijo za vsakdanje aktivnosti.

Za odkup pridelkov smo dogovorjeni z nekaterimi ekološkimi kmetijami in drugimi dobavitelji, ki jih tukaj predstavljamo.

Bio kmetija Hiška zelišč

Zelišča, vzgojena po biodinamični metodi

Bio kmetija Hiška zelišč je majhna ekološka kmetija v Hrastju, ki leži na obronkih Pohorja. Patricija Šenekar tam posebno pozornost namenja zeliščem in različnim pripravkom iz zelišč in biodinamična načela so temelj ustvarjanja njenih ekoloških izdelkov. Hiška zelišč ponuja pester izbor različnih čajev, zelišč, tinktur z izvlečki zelišč in tudi ekološke certificirane kozmetike, kjer so glavne sestavine različna zelišča. Mi pri njej dobimo vrhunska zelišča za naše zeliščne soli.