Paket Biogetta

10,80 

Št. točk, ki jih prejmete ob nakupu izdelka: 11!
Št. točk, ki jih prejmete ob nakupu izdelka: 11!
Kategorija:

V njem je vse, kar potrebuješ za pripravo okusnih obrokov:

  • Biogetta za juhe, nepogrešljiv okus za vse juhe in mineštre,
  • Biogetta za rižote, enolončnice, kislo repo in zelje, omake…,

Se še spomniš, kako je dišalo po hiši, ko je mama ob nedeljah kakšnih pet ur kuhala govejo juho? Pri času kaj dosti ne moremo narediti, pri okusu pa zagotovo – z žličko Biogette za juhe bo katerakoli juha in mineštra postala prava poslastica!

Kaj je Biogetta?
Biogetta je naravna mešanica sveže ekološke zelenjave in ročno pobrane tradicionalne morske soli, ki ti olajša pripravo zdravih in okusnih obrokov. Biogetti za juhe pa smo dodali še kanček luštreka, tako da je še posebej odlična pri vseh vrstah juh.

Biogetta je naravna zamenjava za jušne kocke in praške, ki vsebuje kar 55% sveže bio zelenjave, medtem ko jo omenjeni praški in kocke vsebujejo le okoli 10%. Olajšala ti bo kuhanje, jedi pa bodo še bolj okusne.

Biogetto izdelujemo jo po naravnem postopku in ji ne dodajamo nobenih umetnih sestavin oz. aditivov, kot so ojačevalci okusa, škrobi, maščobe ali konzervansi, ki jih najdeš v drugih tovrstnih dodatkih jedem. Zelenjava tako ohrani vse bogastvo vitaminov, mineralov in drugih koristnih snovi. Žličko Biogette ali Biogette za juhe dodaj namesto soli in okusna jed bo kmalu na mizi.

Stopi v svojo kuhinjo, zadihaj in začni ustvarjati.
Več kot 33 % Prihranka!