Brezplačna dostava ob nakupu nad 50 €

Brezplačna dostava ob nakupu nad 50 €

-10%

Top paket za dopust

Top paket za dopust! Za hitra, enostavna kosila, ki so obenem zdrava in nadvse okusna. V top paketu za dopust prejmete štiri naše najboljše Biogetta testenine, ki so kuhane v le nekaj minutah, vsebujejo pa veliko beljakovin in pomembnih vlaknin.

Z zeliščnimi solmi boste začinili vse jedi, ki se običajno kuhajo na dopustu. Od rib in morskih jedi, slastnih solat, hitro pečenega  piščanca in vsega, kar najraje pripravljate na žaru. Vse, kar potrebujete za nadvse okusno jed, je v samo eni Biogetta vrečki. Imejte tudi na dopustu Fast Good kosilo!

Nismo pozabili na tiste, ki tudi na dopustu radi pojeste okusno juhico ali mineštro. Z žličko Biogette izboljšate okus vsem vrstam jedi. Za nadvse okusen začetek dopustniških dni pa poskrbi Med in pol – Čokomed za izbranimi začimbami, ki vas bodo že zjutraj oskrbele z energijo za dopustniške aktivnosti. Top paket za dopust!

**Ker je Biogetta domača znamka, nekatere vrste testenin niso vedno na voljo, tako, da vas prosimo, da se za aktualne sestavine paketa obrnete na Opis izdelka spodaj.

38,07 

Št. točk, ki jih prejmete ob nakupu izdelka: 38!
Št. točk, ki jih prejmete ob nakupu izdelka: 38!

V top paketu za dopust prejmete:

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Top paket za dopust”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja