Brezplačna dostava ob nakupu nad 50 €

Brezplačna dostava ob nakupu nad 50 €

Moja prva kuharska knjiga

V tiskani izvedbi, z naslovom:

Dobrote za vsak dan

Uspelo mi je, napisala sem jo!

Z veseljem vam razkrijem, kaj sem delala zadnji mesec in pol. 

Napisala sem svojo prvo tiskano knjigo z recepti, ki sem jih vsa ta leta objavljala. Kar nekaj časa sem že razmišljala, da bi se lotila prave knjige. Vendar je vedno nekaj prišlo vmes, da sem si rekla "ah, bom že".  Končno sem zbrala pogum in rekla, tokrat gre pa zares.

Najbolj ste me pa navdušili vi, ki me že ves čas podpirate. Vsake toliko časa sem prejela pohvale in vprašanja, ali imam knjigo tudi v tiskani izvedbi. Pa sem si rekla: Barbara, zdaj se pa loti, zberi vse recepte na kup in ustvari pravo pravcato kuharsko knjigo. Kjer bodo enostavni, zdravi in okusni recepti, pri katerih lahko zelo pomagajo Barbio's izdelki. 

Moja zgodba, moja pravljica.

Pred nekaj leti se je rodila ljubka deklica, in starši so ji dali ime Barbara. Vile rojenice so deklici v zibelko položile čarobno škatlo, v kateri bo, so rekle, našla vse, kar bo potrebovala, da bo lahko pomagala ljudem živeti bolj zdravo. In res: ko so si otroci zaželeli domače juhice, je iz škatle potegnila Biogetto, katere vonj je še odrasle zmamil v otroške spomine; prijateljem, ki so se zbrali na večerji, je v roko stisnila provansalsko ali mediteransko sol, da so imeli ob jedi občutek, kot da še vedno potujejo po svetu; specialiste za žar je pocrkljala s kar tremi različicami začimbne mešanice BarBioQ; ko so po nasvet prišli avanturistični iskalci novih okusov, jim je ponudila konopljino ali brusnično sol. In da ne pozabim: tudi za tiste, ki so stokali, da se jih nekaj loteva, je imela rešitev: brusnice v prahu.

Bere se kot pravljica, pa je vendar resnično. Barbaro sem spoznala na podjetniškem zajtrku. Nasmejana je v roki držala kozarec Biogette kot največji zaklad in nam obljubljala, da je z izdelki Barbio's kuhanje enostavno, zdravo in zabavno. Našpičila sem ušesa, saj so bile moje kuharske sposobnosti prej predmet prijateljskih šal kot občudovanja, in potrebovala sem vso pomoč, ki sem jo lahko dobila. Barbara, hvala, ker svojo strast do kuhanja in zdrave hrane deliš z nami. Hvala za čarobno škatlo izdelkov Barbio's. In hvala za Dobrote za vsak dan!

- Napisala Darja Pretnar

kuharska knjiga dobrote za vsak dan

Dobrote za vsak dan

Zagotovite si knjigo po znižani ceni

Knjigo si lahko zagotovite po znižani ceni s klikom na spodnjo povezavo:

24,99€   22,99€

Že od nekdaj sem rada kuhala. Vonj domače kuhinje me vedno spomni na skupne trenutke v krogu družine. Včasih sem kuhala takrat, ko sem imela čas in ko sem bila pri volji. Potem, ko sem dobila otroka, pa je bilo naenkrat treba kuhati vsak dan. Poleg tega so morale biti jedi zdrave in okusne, da sta otroka hotela jesti.

V vseh teh letih sem želela pomagati tudi z idejami za enostavne, hitro pripravljene jedi za vsak dan. Vem, kako smo na tesnem s časom, včasih pa tudi enostavno preutrujeni. Včasih kar zmanjka ideje, kaj še skuhati. Recepte, ki sem jih v vseh teh letih preizkušala in objavljala, sem zdaj zbrala v pravi pravcati kuharski knjigi.

Hvala ti, da me spremljaš. Upam, da ti bodo moji recepti koristili in da dobiš kakšno novo idejo.

Želela sem ti tudi pokazati, kako enostavno in zabavno je lahko kuhanje. Z ljubeznijo pripravljene in postrežene jedi so čisto nekaj posebnega. Zato ti želim veliko zabave pri kuhanju in preizkušanju receptov.

Kuharsko knjigo dobite po znižani ceni