
Solatni krožnik s piščancem
V vročih dneh nam najbolj prija pojest nekaj lahkega in osvežilnega, kar nam preveč ne obteži želodca. Odlična ideja je solatni krožnik s piščancem, ki ga začiniš z Bio konopljino soljo.
Delite z ostalimi:
OSEBE
METODA
ČAS PRIPRAVE
Sestavine
Piščančje prsi
Različne vrste zelene solate
Paradižnik Paprika
Rukola
Redkvica
Mlada čebula
Oljčno olje
Balzamični kis
Bio brusnična sol
Bio konopljina sol
Priprava
Različne vrste zelene solate, paradižnik, papriko, rukolo, redkvico, mlado čebulo itd. operemo, natrgamo in narežemo. Začinimo z Bio brusnično soljo, oljčnim oljem in balzamičnim kisom, premešamo in razporedimo po krožniku.
Piščančje prsi prerežemo podolžno na pol, začinimo z Bio konopljino soljo in popečemo po obeh straneh približno 10 minut. Še vroče narežemo na rezine in z njimi obložimo solato. Preostane samo še, da uživamo v okusnem osvežilnem solatnem krožniku.
Kategorije
Oglejte si