
Testenine s piščancem, papriko in paradižnikom
Enostaven recept za hitro pripravljene testenine, ki jih lahko poljubno izbereš med Biogetta testeninami.
Omaka je hitro pripravljena, testenine pa še hitreje, tako da je slastno kosilo ali večerja v slabe pol ure lahko že na mizi.
Delite z ostalimi:
OSEBE
METODA
ČAS PRIPRAVE
Sestavine
Poljubne testenine Biogetta
250 g piščančjih prsi
300 g češnjevega paradižnika
1 rdeča paprika
200 ml sladke smetane
Bio mediteranska sol
Olivno olje
Parmezan
Priprava
Paradižnike prerežemo na pol, papriko narežemo na koščke, prav tako piščanca. Piščanca popečemo v vroči ponvi na malo olivnega olja. Dodamo paradižnik in papriko ter na hitro popečemo na visoki vročini. Začinimo z Bio mediteransko soljo.
Medtem zavremo slano vodo za testenine in jih skuhamo po navodilih. Malo preden so kuhane, v omako dodamo smetano in po potrebi zalijemo z vodo od kuhanja testenin. Dodamo še testenine in premešamo. Na krožniku posujemo še s parmezanom.
Kategorije
Oglejte si