-15%

Biogetta

Sveža bio zelenjava slovenskih kmetij z morsko soljo. Dodajte jo jedem namesto soli in uživajte v okusnih, zdravih jedeh.

5,60 28,56 

Št. točk, ki jih lahko pridobite: 29

Št. točk, ki jih lahko pridobite: 29

 

Se še spomniš, kako je včasih dišalo po hiši, ko je mama ob nedeljah kuhala kosilo? Spet lahko pričaraš tisti nepozabni okus! Z žličko Biogette bo katerakoli jed, pa naj bo to rižota, mineštra, omaka… postala prava poslastica!

Kaj je Biogetta

Biogetta je naravna mešanica sveže ekološke zelenjave in morske soli, ki ti olajša pripravo zdravih in okusnih obrokov. Samo ena žlička popestri in obogati okus vsake jedi. Je naravna zamenjava za jušne kocke in praške, ki običajno vsebujejo le okoli 10% zelenjave, Biogetta pa kar 55%.

Izdelujemo jo po naravnem postopku in ji ne dodajamo nobenih umetnih sestavin – aditivov, kot so ojačevalci okusa, škrobi, maščobe ali konzervansi, ki jih najdeš v drugih tovrstnih dodatkih jedem.

Zelenjava tako ohrani vse bogastvo vitaminov, mineralov in drugih koristnih snovi. Biogetto uporabljamo namesto soli, okusne jedi pa so pripravljene, kot bi mignil! Tukaj so tudi enostavni in zdravi recepti: mesne kroglice s paradižnikom in mozzarello, kremna porova juha, gobova rižota z bučkami….

Biogetta olajša kuhanje

  • Biogetta izboljša okus jedem na povsem naraven način.
  • Pripravljena je iz sveže zelenjave, ki ohrani vse naravne sestavine.
  • Nadomesti pripravo zelenjavne osnove, ki je ni potrebno posebej kuhati.
  • Prihrani čas in energijo, priprava obrokov je lažja, hrana je bolj okusna.
  • Poskusi jo v mesnih in zelenjavnih juhah, enolončnicah, rižotah in omakah. Zaradi vsebnosti soli priporočamo na začetku postopno dodajanje, da jedi ne bodo preveč slane.

Preberi tudi: blog Kako si olajšaš zdravo življenje, ocena Simona Škete, Finance: Biogetta osvaja mame in mlade kupce, video Kako si olajšaš zdravo življenje, Minuta za novo idejo, oddaja Prava ideja na TVSLO

Sestavine:
Sveža zelenjava iz ekološke pridelave 55% (v spremenljivih deležih: bio rdeče korenje, bio rumeno korenje, bio pastinak, bio peteršilj, bio por, bio zelena) in morska sol 45%.

Neto teža: 190 g

1 mnenje za Biogetta

  1. Spela

    V Hoferju vedno kupim Biogetto. Ko je niso imeli pol leta sem bila čisto iz sebe, saj juhe, rizote, enoloncnice niso bile vec to kar so bile .
    Sedaj tudi vem kje narociti, ce jih slucajno v hoferju ne bodo imeli.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja