
KARAMELIZIRANA ČEBULA
Karamelizirana čebula
je nepogrešljiv dodatek v pravem domačem hamburgerju in sendvičih nasploh, odlična pa je tudi kot priloga k mesu z žara. S svojim sladkastim okusom daje krasen kontrast mesnim jedem.
Delite z ostalimi:
OSEBE
METODA
ČAS PRIPRAVE
4
Praženje
20 min
Sestavine
2 čebuli
1 žlica masla
BarBioQ
2 žlici balzamičnega kisa
Priprava
Čebulo narežemo na rezine in jo popražimo na maslu. Ko se že zmehča, jo začinimo z z 1-2 žličkama BarBioQ in prilijemo balzamični kis. Pokrito dušimo še kakšnih 15 minut, da je karamelizirana čebula čisto mehka.
Kategorije
Oglejte si
Podobne recepte
20 min
Pečenje
Letos je gob v izobilju, zato si jih lahko privoščimo v najrazličnejših jedeh. Popečeni jurčki s parmezanom so manj znana,...
40 min
Pečenje
Zelenjava iz pečice s popečenim sirom je moja izbira, kadar nimam veliko časa. Pripravim si BarBioQ zelenjavo, ki jo spečem...
70 min
Pečenje
Če spomladi dobiš izvrsten mlad krompir, najboljši je kifeljčar, potem za izvrstno kosilo ali večerjo potrebuješ le še dobro sol...