Brezplačna dostava ob nakupu nad 50 €

Brezplačna dostava ob nakupu nad 50 €

Začinite svoje življenje

Kako si olajšaš zdravo življenje

Se tudi tebi dogaja, da že ne veš več, kaj naj še skuhaš? Da si že čisto zmedena zaradi nasprotujočih si informacij o tem, katera hrana je zdrava in katera ne? Da se trudiš otrokom vzgojiti ljubezen do zelenjave, pa nikakor ne gre?

Zdravo življenje postaja vse bolj zahtevno in komplicirano. Vendar ni nujno, da je tako! Z našo pomočjo bo priprava vsakodnevnih obrokov mala malica, hrana pa bo še bolj okusna. Ščepec začimb naredi čudeže, če imaš na voljo že pripravljeno mešanico v samo enem kozarčku, pa je vse skupaj čisto enostavno.

Zakaj so začimbe pomembne

Včasih so ljudje znali pozdraviti marsikatero tegobo s pomočjo zdravilnih zelišč. Koristna so za vse možne procese v telesu, poleg tega pa nam popestrijo in poživijo okus hrane. Ne boj se eksperimentirati z začimbami, saj je lahko z njihovo pomočjo ista jed vsakič nekoliko drugačna. Kadar nimaš časa, pa ti na pomoč  priskočijo naše pripravljene mešanice zeliščnih soli.

Odlično kosilo v manj kot pol ure

Z Bio konopljino soljo začini piščanca, pečen krompir in krepke mesne jedi. Bio mediteranska sol odlično paše na solate, morske in paradižnikove jedi ter testenine. Bio provansalska sol pa je nepogrešljiva v zelenjavnih jedeh, enolončnicah in tudi solatah.

Zdrava alternativa jušnim kockam

Za vse juhe, rižote, omake, obare… pa je nepogrešljiva Biogetta, ki vsebuje kar 55% sveže zelenjave in Piransko sol, obenem pa nobenih škodljivih dodatkov. Jedem doda enkraten okus in zelo olajša kuhanje.

Barbarini ekološki izdelki olajšajo zdravo življenje

Z našo pomočjo je kuhanje bolj enostavno, hrana pa bolj okusna. In to povsem brez uporabe umetnih snovi, konzervansov, ojačevalcev okusa, škrobov, maščob, sladkorjev in drugih tovrstnih dodatkov. Sestavine v izdelkih ohranijo vse bogastvo vitaminov, mineralov in drugih koristnih snovi, okusne jedi pa so hitro pripravljene.

Podpiramo lokalno okolje

Za pripravo uporabljamo le vrhunske surovine, ki so večinoma lokalnega izvora. Uporabljene so brez dolgih transportnih poti in skladiščenja, tekom katerega se izgubi mnogo koristnih snovi. Za nabavo zelenjave in zelišč sodelujemo s slovenskimi ekološkimi kmetijami, katerih število se iz leta v leto povečuje. Na ta način podpiramo lokalno okolje in prispevamo k ohranjanju slovenskega podeželja.

Barbara Meža pravi: »Ko sem dobila otroka, sem začela bolj paziti na to, kakšno hrano pripravljam. Izdelek, kot je Biogetta, sem dolgo iskala in ga nato začela sama pripravljati za domačo uporabo. Iz tega je potem nastala ideja za podjetje, saj sem želela tudi drugim mamam ponuditi nekaj, kar jim bo olajšalo kuhanje za njihove malčke brez umetnih pripravkov z glutamati, konzervansi, barvili in podobnim.«

Delite z ostalimi:

Facebook
Twitter
LinkedIn