Brezplačna dostava ob nakupu nad 50 €

Brezplačna dostava ob nakupu nad 50 €

Biogetta v ožjem izboru za Najboljšega agro podjetnika

Biogetta

Biogetta se je z inovativnimi naravno fermentiranimi zeliščnimi namazi iz divjih rastlin uvrstila v ožji izbor za Najboljšega agro podjetnika po izboru revije Agrobiznis Finance.

Pri Agrobiznis Finance so prepoznali dodano vrednost Biogetta naravno fermentiranih divjih zeliščnih namazov, ki jih pripravljamo iz divje rastočih rastlin, kot so regrat, čemaž, trpotec, koprive in druge. Te rastline so znane po svojih zdravilnih učinkih in številnih koristih, ki nam jih dajejo.

Kombiniramo jih s hladno stiskanimi rastlinskimi olji, ki so bogata z nenasičenimi maščobnimi kislinami Omega 3 in Omega 9, ter semeni in oreški, kot so sončnična in lanena semena ter lešniki. Z naravno fermentacijo dosežemo, da so namazi bolj obstojni, bolj okusni in lažje prebavljivi.

Naravno fermentirani zeliščni namazi Biogetta iz divjih rastlin vsebujejo obilo pomembnih mikro hranil, klorofila in ostalih snovi, ki nam bodo dala veliko energije in nas okrepila tudi po kakšni zdravstveni nevšečnosti, ki jih v tem času res ne manjka. Ker so fermentirani, so vse te snovi bolje dostopne našemu telesu in hkrati pozitivno vplivajo na našo črevesno floro, kjer je sedež našega imunskega sistema.

Druga skupina izdelkov, ki so bili tudi predstavljeni v reviji Agrobiznis Finance, pa so Biogetta testenine, pripravljene iz 100% moke stročnic, kot je rdeča leča, zeleni grah in črni fižol, pa tudi iz pire in ajde. Te testenine so lahko prebavljive, vsebujejo veliko beljakovin in vlaknin ter so dober nadomestek za meso. Testenine iz stročnic nas nasitijo, a imajo manj ogljikovih hidratov kot testenine iz pšenične moke. To in ekološko pridelane sestavine sta tudi glavni prednosti za kupce.

Delite z ostalimi:

Facebook
Twitter
LinkedIn