Recept: Krompirjev čips s parmezanom

Videoposnetek priprave jedi si lahko ogledaš tukaj.

Sestavine:

Pečico vklopiš na 250°C. Krompir olupiš in narežeš na tanke ploščate kolobarje. Streseš ga v naoljen pekač, potreseš z žličko Bio konopljine soli in premešaš. Pečeš 1 uro.

Med pečenjem naribaš parmezan. Ko je krompir pečen, ga posuješ s parmezanom.

Dober tek!

Delite z ostalimi:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Dolgo pričakovana

Brezplačna eknjiga

30 zelo okusnih receptov, ki jih lahko pripravite v manj kot 30ih minutah.

Ti lahko pomagam pripravit piknik?

Če si za, potem imam zate veselo novico.

Pred kakšnim tednom sem imela idejo o tem, da ti pomagam pripraviti perfekten piknik.

Ker nisem čisto točno vedela, kako se bi tega lotila, je trajalo malo dlje, kot sem na začetku predvidevala.

Ampak sedaj imam vse pripravljeno.