Recept: Pečen mladi krompirček z jogurtovo omako

Če spomladi dobiš takle izvrsten mlad krompir, potem za izvrstno kosilo ali večerjo potrebuješ le še dobro sol 😉

Začinjen z Bio konopljino soljo in malo maščobe je tale krompir iz pečice enostavno neprekosljiv. Pečem ga kakšno uro na 200°C. Zraven odlično paše sveža spomladanska solata in jogurtova omaka z drobnjakom. Recept za to omako pa je: 1 čvrsti navadni jogurt, šopek drobno sesekljanega drobnjaka in Bio provansalsko sol zmešaj ter prelij čez pečen krompir.

Delite z ostalimi:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Dolgo pričakovana

Brezplačna eknjiga

30 zelo okusnih receptov, ki jih lahko pripravite v manj kot 30ih minutah.

Ti lahko pomagam pripravit piknik?

Če si za, potem imam zate veselo novico.

Pred kakšnim tednom sem imela idejo o tem, da ti pomagam pripraviti perfekten piknik.

Ker nisem čisto točno vedela, kako se bi tega lotila, je trajalo malo dlje, kot sem na začetku predvidevala.

Ampak sedaj imam vse pripravljeno.