Recept: Piščanec na žaru z Bio konopljino soljo

To je en izmed najbolj enostavnih receptov, primeren tudi za začetnike pri kuhanju. Ampak pssst! Tega jim nikar ne povej, ko bodo hvalili tvojega piščanca na krožniku. 😉

Piščančji file po obeh straneh začinimo z bio konopljino soljo in ga cca 10 minut pečemo na vsaki strani na srednji temperaturi; če je meso debelejše, lahko tudi malo več. Tokrat lahko uporabimo oljčno olje, ker temperatura ne bo tako visoka. Medtem v loncu za soparjenje skuhamo zelenjavo, ki nam je všeč: brokoli, cvetača, koromač, korenje, kolerabica… Če nimamo lonca za soparjenje, lahko zelenjavo skuhamo tudi v čisto majhni količini vode v pokritem loncu. Začinimo jo z bio provansalsko soljo in kosilo je pripravljeno! Poleg lahko pripravimo tudi solato.

Oglej si še druge recepte in deli jih s prijatelji!

Delite z ostalimi:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Dolgo pričakovana

Brezplačna eknjiga

30 zelo okusnih receptov, ki jih lahko pripravite v manj kot 30ih minutah.

Ti lahko pomagam pripravit piknik?

Če si za, potem imam zate veselo novico.

Pred kakšnim tednom sem imela idejo o tem, da ti pomagam pripraviti perfekten piknik.

Ker nisem čisto točno vedela, kako se bi tega lotila, je trajalo malo dlje, kot sem na začetku predvidevala.

Ampak sedaj imam vse pripravljeno.