Brezplačna dostava ob nakupu nad 50 €

Brezplačna dostava ob nakupu nad 50 €

Bio brusnična sol – refil

Bio brusnična sol je odlična za osvežilne solate vseh vrst, priporočamo pa jo tudi za govedino, divjačino, sladko zelje… Mešanico začimb dodatno popestri osvežilen okus brusnic. Možnosti je še veliko, odvisne so od tvojega okusa.

4,40 

Št. točk, ki jih prejmete ob nakupu izdelka: 4!
Št. točk, ki jih prejmete ob nakupu izdelka: 4!
SKU SOL-BRUS Kategorija: Oznake: ,

Bio brusnično sol pripravljamo iz tradicionalne morske soli, domačih začimb in bio brusnic v prahu. Brusnice so ročno nabrane v naravi in sušene cele. So zakladnica vitaminov, mineralov in vlaknin. Vsebujejo veliko vitamina C, E, A, B1, B2, B3 in K. Med minerali so pomembni natrij, kalij, kalcij, mangan, magnezij ter fosfor. So tudi močan antioksidant.

V naši zeliščni soli brusnice dodajo zeliščem osvežilen okus, sol pa popestri vse vrste solat, govedino, divjačino, rdeče zelje in druge jedi po tvojem okusu.

Zelišča se zmeljejo tik pred postopkom predelave, zato imajo zeliščne soli Biogetta edinstven, vrhunski vonj in okus. Bio brusnična sol je pripravljena po skrbno določeni lastni recepturi, z njo pa pričarate nepozabni okus v vaših kuharskih mojstrovinah.

Sestavine: ročno pridelana tradicionalna morska sol, bio brusnice, bio zelišča (peteršilj, bazilika, česen, timijan, meta, mešanica travniških cvetov: trobentica, vijolica, regrat, marjetica, ognjič)

Neto teža: 100 g

Poštnina:
pri naročilu do 40,00 EUR znaša poštnina 3,90 EUR,
pri naročilu nad 40,00 EUR pa je poštnina brezplačna*.
*ne velja v primeru posebnih akcij.