Naravno fermentirani namaz Dresnik

Nov član v družini fermentiranih namazov DRESNIK
Z velikim veseljem predstavljamo nov fermentiran namaz iz divjih rastlin DRESNIK. Že samo ime pove, da smo v namaz vključili novo rastlino dresnik. Rastlina je zelo priljubljena v Aziji še posebej na Japonskem od koder tudi izvira, zato ga imenujemo tudi azijski špargelj.

In zakaj smo se določili, da ga vključimo v naše novi namaz? Ker vsebuje poleg drugih fito snovi tudi enega najmočnejših antioksidantov resveratrol.

7,90 

Št. točk, ki jih prejmete ob nakupu izdelka: 8!
Št. točk, ki jih prejmete ob nakupu izdelka: 8!
Kategorija: Oznaka:

Lahko ga imenujemo zeleno bogastvo, saj so v njem združili moči regrat, čemaž in dresnik, na vaši mizi pa je lahko še ravno pravi čas, ko potrebujemo največjo podporo za ohranitev našega zdravja.
Odlična popestritev našega jedilnika, saj bo z bogatim okusom razvajal vaše brbončice, z vsebnostjo fito snovi pa podprl tudi vaš imunski sistem.
Tako kot vsi predstavniki te družine je DRESNIK naravno fermentiran s čimer se poveča izkoristek snovi in podaljšali obstojnost.

Sestavine (v spremenljivih deležih): hladno stiskano sončnično olje*, sončnično seme*, dresnik*(12%), regrat*, čemaž*, morska sol.

* Iz certificirane ekološke pridelave

Lahko vsebuje sledove drugih oreškov.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Naravno fermentirani namaz Dresnik”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja