Jušna osnova

Se še spomniš, kako je včasih dišalo po hiši, ko je mama celo nedeljo kuhala govejo juho? Pri času kaj dosti ne morem narediti, lahko ti pa pomagam, da bo tvoja juha najboljšega okusa na svetu.

Zakaj je Biogetta najboljša jušna osnova?

Ali veš, da vsebujejo jušne kocke in jušni praški običajno le okoli 10% zelenjave? Ostalo pa so razne maščobe, škrobi, ojačevalci okusa in kdo ve kaj še vse.

Biogetta za juhe pa vsebuje kar 55% zelenjave, 45% tradicionalne morske soli iz piranskih solin in nobenih aditivov. Poleg tega pa vsebuje še kanček luštreka – to je moja skrivnost, ki da vsaki juhi naravnost božanski okus.

Izdelujemo jo po naravnem postopku in ji ne dodajamo nobenih umetnih sestavin – aditivov, kot so ojačevalci okusa, škrobi, maščobe ali konzervansi, ki jih najdeš v drugih tovrstnih dodatkih jedem. Zelenjava tako ohrani vse bogastvo vitaminov, mineralov in drugih koristnih snovi. Žličko Biogette za juhe dodaj namesto soli in okusna juha bo kmalu na mizi.

Goveja juha moje babice

Zaupala ti bom še recept za govejo juho, kot jo je kuhala moja stara mama, in je zame seveda najboljša goveja juha na svetu.
Najdeš ga TUKAJ

Z nami kuhaš enostavno, zdravo in zabavno!

Barbara, ki ti olajša kuhanje

Delite z ostalimi:

Facebook
Twitter
LinkedIn