Novo v naši ponudbi

Grosuplje, 29.11.2017 – Mlado slovensko podjetje Barbio’s d.o.o., ki že štiri leta pripravlja naravne zelenjavne in zeliščne mešanice za lažje kuhanje, je svojo ponudbo dopolnilo z dvema novima izdelkoma: 100% bio brusnice v prahu brez dodanega sladkorja ali sladil in Bio brusnična sol.

Lažja priprava zdravih in okusnih jedi

Namen Barbio’s je po svojih močeh prispevati k lažji pripravi kakovostne in okusne hrane v slovenskih gospodinjstvih. Z njihovimi inovativnimi naravnimi izdelki je kuhanje enostavnejše, saj jedem dodajo odličen okus povsem brez uporabe umetnih snovi, konzervansov, ojačevalcev okusa, škrobov, maščob, sladkorjev in drugih tovrstnih sestavin. Sestavine v izdelkih tako ohranijo vse bogastvo vitaminov, mineralov in drugih koristnih snovi, okusne jedi pa so hitro pripravljene.

Uspešnici Biogetti, ki je naravna mešanica sveže ekološke zelenjave in ročno pobrane tradicionalne morske soli, ter bio zeliščnim solem (konopljini, mediteranski in provansalski zeliščni soli) sta se zdaj pridružila še dva nova ekološka izdelka, ki dopolnjujeta ponudbo podjetja.

100% bio brusnice v prahu

Bio brusnice v prahu so povsem naravne, brez dodanega sladkorja ali sladil, konzervansov, barvil in drugih aditivov. So ročno nabrane v naravi in cele sušene, nato pa drobno zmlete, da so izredno priročne za dodajanje v razne muslije, smutije, jogurte, kaše in podobno. So zakladnica vitaminov, mineralov in vlaknin. Ena žlica prahu ustreza približno 1,5 dl svežih brusnic.

Bio brusnična sol

Bio brusnično sol pripravljamo iz tradicionalne morske soli, domačih začimb in bio brusnic v prahu. V naši zeliščni mešanici brusnice dodajo zeliščem osvežilen okus, ta zeliščna sol pa popestri vse vrste solat, govedino, divjačino, rdeče zelje in druge jedi po vašem okusu.

Zelišča se zmeljejo tik pred postopkom predelave, zato imajo zeliščne soli Barbio’s edinstven, vrhunski vonj in okus. Bio brusnična sol je pripravljena po skrbno določeni lastni recepturi, z njo pa pričarate nepozabni okus v vaših kuharskih mojstrovinah.

Nova izdelka sta že na voljo

Izdelka sta trenutno na voljo v spletni trgovini www.barbios.si, kmalu pa bosta dopolnila ponudbo tudi v večjih trgovskih centrih ter nekaterih trgovinah z domačo prehrano, ki že ponujajo izdelke podjetja Barbio’s.

Barbara Meža, Barbio’s d.o.o.

Delite z ostalimi:

Facebook
Twitter
LinkedIn